Vinergie Organisatieadvies B.V.
Karper 25
7908 WX Hoogeveen

T 0528 23 30 25
M 06 29 37 67 07
info@vinergie.nl

 
Werkwijze

Verandering is de enige constante. Organisaties worden voortdurend uitgedaagd tot verbetering, vernieuwing en bezinning. Veranderen is mensenwerk. De kunst is samen aan verandering te werken. De organisatie vooruit te brengen, terwijl de lopende zaken gewoon door gaan. Alsof u een brug bouwt terwijl u er overheen loopt.

 

Activiteiten
Vinergie Organisatieadvies adviseert, begeleidt en coacht bij veranderingen in uw strategie, organisatie en processen.

Wij helpen uw organisatie te veranderen op een manier die past bij uw organisatie en de mensen die er werken, door de aandacht te richten op wat u wilt bereiken, samen nieuwe aanpakken te ontwikkelen en mensen houvast te bieden in hun groeiproces. Visie wordt energie.

 

Wij doen dit met advies, begeleiding en coaching. Wij werken met u samen aan de verandering in uw organisatie (advies), ondersteunen u in het veranderproces dat uw organisatie op eigen kracht doorloopt (begeleiding) of versterken het potentieel van mensen in uw organisatie (coaching).

 

Organisatie
Vinergie Organisatieadvies werkt samen met partners, die elk vanuit hun eigen kracht meerwaarde aan klanten bieden. Dit netwerk maakt het mogelijk om omvangrijke opdrachten uit te voeren en op het juiste moment in het veranderproces het juiste specialisme in te zetten.

 

Wij zijn aangesloten bij de Orde van organisatiekundigen en -adviseurs (Ooa) en onderschrijven de gedragscode en kwaliteitsprincipes die de Ooa hanteert.