Vinergie Organisatieadvies B.V.
Karper 25
7908 WX Hoogeveen

T 0528 23 30 25
M 06 29 37 67 07
info@vinergie.nl

 
Wie is Vinergie?
Bob van Wijngaarden Bedankt voor uw bezoek aan de website van Vinergie Organisatieadvies. Graag stel ik mij persoonlijk aan u voor.

 

Mijn naam is Bob van Wijngaarden, getrouwd en vader van twee dochters. Ik heb een academische achtergrond in bestuurlijke informatica en organisatiesociologie. Met veel plezier zet ik mij in voor veranderprocessen bij opdrachtgevers. Privé leef ik mij graag uit in zwemmen en hardlopen.

 

In mijn element ben ik wanneer ik aan de slag ben met harde en zachte aspecten van verandering. Enerzijds help ik de visie van de klant concreet te maken in strategie, organisatie en processen. Anderzijds begeleid ik het veranderproces van de organisatie en help ik mensen op persoonlijk niveau hun ambities hierin te vinden. Mijn inzet leidt tot doeltreffende resultaten en geïnspireerde mensen: visie wordt energie ("Vinergie").

 

Vinergie Organisatieadvies heb ik in juni 2006 opgericht om mijn kracht in een eigen formule bij klanten tot uiting te laten komen. Geïnspireerd door mensen als David Maister en Deepak Chopra, adviseer, begeleid en coach ik organisaties en help ik mensen te groeien in het samen werken aan de hogere doelen die zij persoonlijk en als organisatie willen bereiken.

 

Wilt u weten wat Vinergie Organisatieadvies voor uw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact op om verder kennis te maken.